Partners

In de dagelijkse bedrijfsuitvoering werkt RL Financiele Dienstverlening samen met haar partners.

Salarisadministratie

Uw totale salarisadministratie is bij hun in uitstekende handen. Zij werken met Unit4 personeel en salaris. Dit salarispakket biedt vele mogelijkheden zoals dat alle uitvoer in pdf-formaat mogelijk is en per e-mail verzonden kan worden, maar u kunt bijvoorbeeld ook zelf de mutaties aanleveren via een web toepassing.

Zij kunnen u adviseren over en ondersteunen bij allerlei zaken zoals de ziekteverzuimverzekering, WIA, aanvullende verzekeringen, vakantie en verlof, ziekteverzuim van medewerkers, arbeidsovereenkomsten, ontslag en nog zoveel meer.

Fiscale dienstverlening.

Hun dienstverlening op het gebied van belastingadvies omvat een breed scala aan werkzaamheden, waarbij wij u zoveel mogelijk zorgen uit handen worden genomen, Naast deskundigheid op het gebied van belastingen kan er worden voorzien in alle gebieden die voor uw financiën van belang zijn.

Belastingen behoeven niet altijd een bedreiging te zijn, maar kunnen ook een kans bieden. Samen met onze partner hebben wij de kennis in huis om u hierover helder en objectief over te adviseren.

partner1