Over ons

Na een ruime ervaring, succesvolle carrière en werkzaam te zijn geweest bij een groot landelijk accountantskantoor start Rick Liebrand zijn eigen RL Financiële Dienstverlening.

In 2005 begint Rick Liebrand, na het succesvol behalen van zijn bachelor Accountancy en Bedrijfseconomie aan de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, aan de start van zijn loopbaan.

Na 8 jaar trouwe dienstverband kwam er een droom uit om zijn eigen RL Financiële Dienstverlening te beginnen. Rick Liebrand is geboren op 15 februari 1983 en is tegenwoordig woonachtig in Doetinchem.

Zijn ruime werkervaring in de accountancy richt zicht op MKB (Midden en Klein Bedrijf). Waarbij Rick Liebrand zich voornamelijk richt op de accountancy, kan hij samen met zijn partners (fiscalist) en (salarisadministratie & advies) u als klant een volledig advies en ondersteuning geven op u en uw onderneming.

Rick Liebrand is een gedreven, enthousiaste persoon die het optimale uit het leven wilt halen. Voor hemzelf, maar zeker voor u als klant. Want kunnen is zilver, willen is goud!

Foto 1

R.T.J. (Rick) Liebrand