Accountancy

Of u nu kiest voor het verwerken van uw eigen financiële administratie of dat u deze aan ons uitbesteedt.

Graag ondersteunen en ontzorgen wij u van uw financiële administratie.

Het verwerken van uw inkoop- en verkoopfacturen, bankmutaties en andere boekhoudkundige mutaties als loonkosten en afschrijvingen zijn niet de hoofdwerkzaamheden van u als ondernemer.

Maar deze werkzaamheden zijn wel van essentieel belang voor u en uw onderneming om inzicht te krijgen in uw financiële cijfers, inkomen en toekomstverwachtingen.

Om hier antwoord op te krijgen kunnen wij u ontzorgen van uw financiële administratie door deze periodiek voor u te verzorgen.

Of als u uw financiële administratie liever zelf verwerkt kunnen wij u hierin adviseren.

Wij werken met een online boekhoudprogramma waarbij u op ieder moment en op iedere plek uw financiële administratie kan verwerken en inzien. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in alle boekhoudprogramma’s.

Samen met u als klant zorgen wij voor een betrouwbare, heldere en inzichtelijke financiële administratie.

Financiële cijfers

Een ondernemer is verplicht ieder jaar zijn jaarcijfers op te stellen, of dit nu een jaarrekening of een verkorte balans- en winstverliesrekening is die in uw aangifte Inkomstenbelasting verwerkt wordt.

RL Financiële Dienstverlening stelt deze cijfers graag voor u samen.

De jaarrekening is uw financiële jaarverslag van uw onderneming. Deze geeft inzicht in uw situatie.

Daarnaast bespreken wij graag met u deze financiële cijfers om u en uw onderneming verder te optimaliseren en vooruit te kijken.

Ook is het mogelijk om tussentijdse cijfers samen te stellen om inzicht te krijgen in uw actuele situatie en hier vroegtijdig acties in te ondernemen als dit noodzakelijk is.

default-header